RECEPT - Perfektný domáci cheesecake

RECEPT - Perfektný domáci cheesecake
0,00€

Všetky ceny sú uvedené s DPH

Tovar SKLADOM odosielame do 48 hodín
Doprava ZADARMO pri nákupe nad 60€
Možnosť vrátenia alebo výmeny do 14 dní
Bezpečný nákup u overeného predajcu
Dostupnosť: Vypredané
Výrobca: Iné zdravé

Ingrediencie na korpus:
150g pomleté
ovsené vločky
1 vajce
5 lyžíc mlieka (môže sa použiť aj rastlinné -
ryžové, ryžové s vanilkou alebo špaldové)
100g pomleté vlašské
orechy (môžu byť aj iné - podľa chuti)
sladidlo (med,
trstinový cukor, agáve alebo kokosový sirup)

Ingrediencie na krém:
500g mascarpone (alebo 250g tvaroh a 250g ricota)
150g biely jogurt
2 vajcia
150g
trstinový cukor (množstvo cukru záleží ako toho, aky sladký chcete dezert mať)
citrónová kôra
šťava z citróna

Postup: 
Rúru si predhrejte na 180°C. Všetky suroviny, ktoré sú potrebné na korpus spolu rozmiešajte a rozotrite na dno vymastenej alebo papierom vystlanej tortovej formy. Takto rozotretú vrstvu nechajte vo forme odstáť asi 10 minút. Medzitým si pripravte krém. Všetky ingrediencie potrebné na krém spolu zmiešajte. Môžete si pomôcť aj mixérom. Vytvoríte hladkú hmotu. Krém vylejte na spodnú vrstvu tortovej formy. Pečte pri teplote 180°C približne 30 až 35 minút. V závere pečenia je potrebné, aby ste cheesecake kontrolovali. Keď získa na povrchu mierne zlatú farbu a konzistenciu zhruba ako želatína, dezert máte hotový. Po vychladnutí dajte cheesecake na hodinu do chladničky. Pred podávaním môžete dezert dozdobiť podľa vlastnej fantázie - škorica, ovocie, kakao a podobne.

Dobrú chuť! :-)

 

Napísať recenziu alebo upozorniť na chybný popis

Poznámka: HTML nie je preložené!
- +


Odporúčame dokúpiť


Švédske kvapky Originál MARIA TREBEN