
Ospravedlňujeme sa za dočasné nedostatky v popisoch produktov. Pracuje na ich zosúladení s platnou legislatívou.
RECEPT - Paradajkové "ragú"
Všetky ceny sú uvedené s DPH
Ingrediencie:
250ml paradajkové pyré
2ks paradajky
1ks paprika
200ml uvarený cícer
kúsok cukety
cesnak
bylinky: bazalka, saturejka alebo oregáno
2PL olivový olej
soľ
čierne korenie
cibuľa
parmezán
Postup:
Na panvici osmažíme cibuľku, pridáme cícer. Po prehriatí zalejeme paradajkovým pyré, pridáme posekané paradajky a papriku. Vydusíme asi 10 minút. Môžeme pridať trochu vody.
Pridáme dve lyžice olivového oleja, soľ, korenie, cesnak, bylinky (polovicu), druhú necháme na posypanie navrch.
V závere použijeme na kocky nakrájanú cuketu a stiahneme z ohňa. Cuketa sa má len prehriať aby bola „al dente“.
Podávame na hlbokom, horúcom tanieri s nakrájaným parmezánom posypané natrhanými bylinkami.