Váš košík je prázdny!

Ospravedlňujeme sa za dočasné nedostatky v popisoch produktov. Pracuje na ich zosúladení s platnou legislatívou.
Fazuľa Pinto 500g, Natura Produkty EXP 31/01/2021
1,33€ 1,20€
Ušetríte 10%
Ušetríte 10%
Všetky ceny sú uvedené s DPH
Tovar SKLADOM odosielame do 48 hodín
Doprava ZADARMO pri nákupe nad 60€
Možnosť vrátenia alebo výmeny do 14 dní
Bezpečný nákup u overeného predajcu
Dostupnosť: Skladom
Výrobca: NATURAL Jihlava
Fazuľa pinto je stredne veľká strakatá fazuľa. Má skvelú jemne pikantnú chuť. Široké využitie v kuchyni. Vychutnajte si ju v biokvalite. Vhodná na prípravu nátierok alebo náplní.
Využitie:
polievky - strukoviny dobre ladia so zeleninou, hubami, zemiakmi, obilninami
placky - rozmixujte strukovinu, pridajte korenie, bylinky, vajíčko a múku, tvorte placky a smažte dozlatista z oboch strán
zapečená - fazuľu môžete zapekať podobne ako mleté mäso, napr. na lasagne alebo musaku
v omáčke - fazuľa môže skvele nahradiť mäso v omáčke
kaša - rozmixovaná strukovina slúži dobre ako príloha
šalát - vychladenú fazuľu možno zamiešať do šalátu a obohatiť tak jeho chuť, výborne bude chutiť s kukuricou, paprikou, paradajkami a chutným dipom
fazuľovo-tekvicové nugetky - recept nájdete v časopise Dobroty jeseň 2016 na str. 7
nátierka - strukoviny mixujte s dusenou alebo pečenou zeleninou, s uvarenou ryžou, s vločkami, s hubami, s uvarenými obilninami, s nátierkami z orechov a semienok, s trochou kvalitného panenského oleja
Pinto fazule sú tradičnou súčasťou mexickej kuchyne. Často sa pridávajú ako náplň do burritos. Fazule sa musia vopred namočiť aspoň na osem hodín a následne minimálne 45 minút variť. Pinto fazule majú múčnu konzistenciu, čo sa dá dobre využiť napríklad pri príprave nátierok alebo náplní.
Zloženie: fazuľa pinto
Skladovanie: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Využitie:
polievky - strukoviny dobre ladia so zeleninou, hubami, zemiakmi, obilninami
placky - rozmixujte strukovinu, pridajte korenie, bylinky, vajíčko a múku, tvorte placky a smažte dozlatista z oboch strán
zapečená - fazuľu môžete zapekať podobne ako mleté mäso, napr. na lasagne alebo musaku
v omáčke - fazuľa môže skvele nahradiť mäso v omáčke
kaša - rozmixovaná strukovina slúži dobre ako príloha
šalát - vychladenú fazuľu možno zamiešať do šalátu a obohatiť tak jeho chuť, výborne bude chutiť s kukuricou, paprikou, paradajkami a chutným dipom
fazuľovo-tekvicové nugetky - recept nájdete v časopise Dobroty jeseň 2016 na str. 7
nátierka - strukoviny mixujte s dusenou alebo pečenou zeleninou, s uvarenou ryžou, s vločkami, s hubami, s uvarenými obilninami, s nátierkami z orechov a semienok, s trochou kvalitného panenského oleja
Pinto fazule sú tradičnou súčasťou mexickej kuchyne. Často sa pridávajú ako náplň do burritos. Fazule sa musia vopred namočiť aspoň na osem hodín a následne minimálne 45 minút variť. Pinto fazule majú múčnu konzistenciu, čo sa dá dobre využiť napríklad pri príprave nátierok alebo náplní.
Zloženie: fazuľa pinto
Skladovanie: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Priemerné výživové hodnoty na: |
100 g |
Energia |
1452.8 kJ / 347 kcal |
Tuky |
1,20 g 0,2 g |
Sacharidy |
63,00 g 2,1 g |
Bielkoviny |
21,00 g |
Vláknina |
16,0 g |
Soľ |
0,006 g |
NATURAL Jihlava
Česká firma Natural Jihlava sa špecializuje na racionálnu výživu, makrobiotiku, bezlepkovú diétu, diétne výrobky, výrobky pre vegeteriánov a vegánov. Časť výrobkov je v BIO kvalite.